Menu Sluiten

Bel mij terug

Laat drs. Boonen u terugbellen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Venodermal

Als specialist in de behandeling van spataderen en dermatologische aandoeningen merkte drs. Boonen dat er behoefte was aan een intensieve verzorgingslijn voor de benen. Samen met experts in de klinische productontwikkeling heeft hij de Venodermal productlijn tot leven gebracht.

Tijdens zijn studie aan de Rijksuniversiteit in Leiden heeft hij stages gelopen bij buitenlandse universiteiten, waaronder Yale University in de Verenigde Staten. Na enkele jaren ervaring opdoen als assistent-gynaecoloog besloot hij zich volledig te richten op flebologie en cosmetische geneeskunde. Zijn flebologische opleiding genoot hij volledig in Rotterdam. Geleidelijk heeft hij zich toen ook gespecialiseerd in de esthetische geneeskunde.

Drs. Boonen is Algemeen directeur van Stichting Polikliniek de Blaak met meerdere vestigingen in Nederland. In deze klinieken worden patiënten geholpen aan spataderen, huidziekten en aambeien. Daarnaast kun je er terecht voor huidtherapie en cosmetische chirurgie.

Speciale aandacht heeft drs. Boonen voor lipoedeempatiënten. In zijn ogen een vergeten groep met patiënten die veel nadelen ondervinden van hun aandoening. Drs. Boonen heeft zich gespecialiseerd in behandeling door middel van vibroliposuctie. Door middel van wetenschappelijk onderzoek hoopt hij de komende jaren aan te tonen dat liposuctie het leven van lipoedeempatiënten in zo’n grote mate verbetert dat hij de zorgverzekeraars kan overtuigen om deze behandeling in het zorgpakket op te nemen. Vooralsnog is dat echter nog niet aan de orde.

De producten van Venodermal – met natuurlijke ingrediënten – kunt u eenvoudig thuis toepassen, als ondersteuning voor, tijdens en na eventuele (medische of cosmetische) behandelingen. Maar ook als onderdeel van uw dagelijkse persoonlijke verzorging.