Menu Sluiten

Drs. Boonen

Fleboloog / cosmetisch arts

Facelift

Rimpels en plooien in het gezicht horen nu eenmaal bij het proces van ouder worden. Daar is niets mis mee maar toch hopen we allemaal wel een beetje mooi oud te kunnen worden. Wanneer u zich niet meer prettig voelt bij de verouderingsverschijnselen van het gezicht biedt drs. Boonen verschillende mogelijkheden om daar iets aan te doen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit injectables , een ooglidcorrectie of een facelift. Deze behandelingen helpen u om er weer net zo jong en stralend uit zien als u zich voelt.

Wanneer een facelift

Als de huid erg verslapt is geeft een facelift het beste resultaat. De facelift is vooral geschikt voor de rimpels en plooien van de wangen en de hals.

Consult

Tijdens het consult worden uw wensen en verwachtingen besproken. Drs. Boonen zal de operatiezone goed onderzoeken en ook uw algemene gezondheid zal worden besproken. U ontvangt een uitgebreide informatiemap met alle voorbereidingen, risico’s en nabehandeling.

De ingreep

De facelift is tegenwoordig een redelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving zal worden uitgevoerd. Drs. Boonen is een vakkundige cosmetische arts die zowel de S-lift als de Minilift beheerst. Door middel van een klein sneetje bij de oren wordt de huid strak getrokken waardoor rimpels en plooien sterk verminderen of verdwijnen. Na de operatie kunt u even bijkomen in de uitslaapkamer. Wanneer u zich goed voelt kunt u naar huis.

Na de ingreep

U kunt het beste een weekje vrij nemen na de ingreep. De eerste dagen is uw gezicht meestal wat gezwollen en u moet nog een verband dragen. Na een week worden de hechtingen verwijderd en zal er al vrijwel niets meer zichtbaar zijn aan littekens of zwelling.

Resultaat

Tijdens het consult is het te verwachten resultaat met u besproken. Uiteraard heeft u ook zelf uw verwachtingen naar voren gebracht. Na de ingreep zal de huid op uw wangen en hals strak getrokken zijn. De rimpels in uw gezicht die veroorzaakt worden door expressie zoals lachen of praten blijven wel zichtbaar. Daarmee houdt uw gezicht een natuurlijke uitstraling. Het resultaat zal uw gezicht jonger en stralender maken. Het verouderingsproces zet zich daarna echter wel weer gewoon voort.

Bel mij terug

Laat drs. Boonen u terugbellen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.