Menu Sluiten

Drs. Boonen

Fleboloog / cosmetisch arts

Injectables

“Goh, wat zie jij er goed uit de laatste tijd”. Dat horen we maar al te graag. Het verouderingsproces gooit echter bij iedereen een keer roet in het eten. Een verouderde of vermoeide huid trekt rimpels en plooien in het gezicht die we liever (nog) niet willen. Gelukkig heeft drs. Boonen een aantal mogelijkheden om het verouderingsproces op natuurlijke wijze en positief te beïnvloeden. Injectables zijn een veilige methode die geen drastische wijzigingen aan het gelaat toebrengen maar het zal uw omgeving wel opvallen dat u er weer fris en stralend uit ziet.

Fillers of Botuline Toxine

Er zijn twee soorten injectables te onderscheiden; fillers en Botuline Toxine. Bij fillers worden de rimpelgroeven op een natuurlijke manier opgevuld met een vulmiddel. Bij Botuline Toxine (Botox, Dysport) worden de spiertjes die de rimpels in het gezicht veroorzaken verslapt.

Soorten fillers

De fillers die u bij drs. Boonen kunt laten inbrengen zijn:
– Ellansé
– Stylage
– Restylane
– Juvéderm

Consult

Er zijn verschillende injectables met ieder zijn eigenschappen. Drs. Boonen zal u adviseren welke behandeling het beste bij uw type huid past. Samen bespreekt u uw wensen en verwachtingen.

Behandeling

De injectablebehandeling is een eenvoudige ingreep. De injecties worden over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Na 15 tot 30 minuten is de behandeling klaar en kunt u weer verder met de dagelijkse bezigheden. Afhankelijk van de methode kunt u daarna 6 tot 9 maanden genieten van het resultaat. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

Resultaat

Injectables zijn geschikt voor het verminderen van rimpels op het voorhoofd, fronsrimpels, kraaienpootjes, neus, lippen en mond. De huid krijgt daardoor weer een frisse en energieke uitstraling.

Overmatig transpireren

Botox is ook een goed middel om overmatig transpireren (hyperhidrose) tegen te gaan. Wanneer u snel natte kringen onder de oksels krijgt bij een inspanning of temperatuurstijging kan dat vervelend zijn. Botox blokkeert tijdelijk de weg tussen de zenuwen en de zweetklieren in de oksel en stopt zo het transpireren. Dit effect houdt normaal gesproken 9 tot 12 maanden aan. Daarna kun je opnieuw een botoxbehandeling laten uitvoeren. Voor een permanente oplossing kunt u ook kiezen voor de laserliposuctie.

Bel mij terug

Laat drs. Boonen u terugbellen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.