Menu Sluiten

Drs. Boonen

Fleboloog / cosmetisch arts

Ooglidcorrectie

Met het ouder worden gaan de oogleden steeds meer hangen. Dit kan uw gezicht een vermoeide uitstraling geven, maar het kan ook fysieke problemen opleveren doordat uw zicht vermindert waardoor u snel vermoeid kan raken. Gelukkig is dit op te lossen met de veilige en eenvoudige ingreep van een ooglidcorrectie. Na de ingreep heeft u weer volledig goed zicht en ziet u er weer fris en stralend uit.

Consult

U kunt een afspraak maken voor een bovenooglidcorrectie bij drs. Boonen als u hinder heeft van uw oogleden of wanneer u de hangende oogleden cosmetisch storend vindt. Ook wanneer u last heeft van wallen onder de ogen kunt u een afspraak maken voor een onderooglidcorrectie. Tijdens het consult krijgt u te horen wat u kunt verwachten en worden uw wensen besproken. Uw ogen worden onderzocht en ook uw algemene gezondheid wordt besproken. U krijgt een informatiemap mee naar huis waarin alles staat wat u moet weten over de ooglidcorrectie.

De ingreep

De bovenooglidcorrectie kan zowel op de klassieke manier (met het mes) als met laser worden uitgevoerd. Drs. Boonen geeft over het algemeen de voorkeur aan de lasermethode. Beide methoden geven een even goed eindresultaat. De ingreep zal plaatsvinden onder lokale verdoving en duurt ongeveer 45 minuten.

Een onderooglidcorrectie duurt meestal iets langer. Bij deze ingreep voeren wij de z.g. transconjunctivale blepharoplastiek uit. Via deze methode wordt een snede gemaakt in het onderooglid, waarbij overtollige huid wordt verwijderd en soms ook het vet. Of u hechtingen krijgt hangt af van de hoeveelheid huid dat is weggehaald.

Na de ingreep

Na de ingreep kunt u tot rust komen in de uitslaap kamer. De wondjes rond uw ogen worden met zalf ingesmeerd en u krijgt wat kleine pleisters opgeplakt. Na de ingreep kunt u het beste een weekje vrij nemen en rustig aandoen. Na enkele weken zal er geen litteken of zwelling meer te zien zijn.

Resultaat

Na de ingreep heeft u weer een heldere frisse blik. U kunt daarna nog jaren genieten van de resultaten van deze ingreep.

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een ooglidcorrectie in Rijswijk, Tilburg of Rotterdam? Dat kan telefonisch op nummer 085-4881700.

Bel mij terug

Laat drs. Boonen u terugbellen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.