Menu Sluiten

Ooglidcorrectie’s in het Westland

Tijdens zijn spreekuur in Rijswijk ontvangt drs. Boonen zeer regelmatig cliënten uit het Westland die graag een ooglidcorrectie willen laten uitvoeren. Dat is niet verwonderlijk omdat Rijswijk direct grenst aan deze mooie streek. Omdat de behandeling onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd, kunnen de cliënten uit het Westland snel na de ingreep thuis herstellen.

Spreekuur Westland

Het consult en de ingreep vinden plaats in Rijswijk voor cliënten uit het Westland die een bovenooglidcorrectie willen laten uitvoeren. De kliniek in deze regio is professioneel uitgerust voor deze ingreep en de client kan na de ingreep nog even bijkomen in de herstelruimte, waar de verpleegkundige/ operatieassistenten alles goed in de gaten houdt. De meeste operaties voor een bovenooglidcorrectie in het Westland worden uitgevoerd door drs. Boonen.

Cliënten voor een ooglidcorrectie

Eigenlijk zien we cliënten uit de hele regio Den Haag, Delft tot aan Hoek van Holland in Rijswijk voor een ooglidcorrectie. Toch zijn er opvallend veel mensen uit Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen, ’s-Gravenzande, Maasdijk, Kwintsheul en de Lier die speciaal voor de bovenooglidcorrectie van dokter Boonen komen. Het consult voor een onderooglidcorrectie is trouwens ook mogelijk in Rijswijk, maar de ingreep zelf wordt uitgevoerd in Rotterdam.

Consult en ingreep

De bovenooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep waarvan het herstel enkele weken duurt. Tijdens de intake zal drs. Boonen de oogleden beoordelen en je krijgt een advies op maat. Het consult en de behandeling zijn nooit op dezelfde dag dus er wordt na afloop van het consult een afspraak gemaakt over de dag waarop de bovenooglidcorrectie zal worden uitgevoerd. De ingreep zelf duurt ongeveer 45 minuten en na afloop blijf je nog even in de herstelkamer om bij te komen. Ook cliënten uit het Westland zullen na een bovenooglidcorrectie voor vervoer naar huis moeten zorgen, omdat je niet zelf mag autorijden. Na enkele weken zal er geen litteken of zwelling meer te zien zijn en kun je optimaal genieten van het resultaat van de ooglidcorrectie.